Skogsfastighet 74 ha i Klippan
F d Domänfastighet i ett samlat skifte om 74 ha i Hyllstofta mellan Klippan och Perstorp. Fastigheten är byggnadsfri. God tillgänglighet för transporter med skogsbilvägar och vändplatser. Jakt på bl.a. vildsvin och rådjur.
Läs mer»

Gård/fritidshus 1,7 ha öster om Höör
Gård/fritidshus på privat läge med egen uppfartsväg i Sjöberga ca 10 km öster om Höör. Bostadshus i trä om ca 160 m² och 6 rum och kök av enklare standard.
Läs mer»

Åboden på idylliskt läge vid Rönneå
På en sluttning med avskilt läge och utsikt över Rönne å som efter många år har format meanderslingor i landskapet. På fastigheten som omfattar 1,5 ha finns en mindre sjöbod med liten terrass i dåligt skick och en porlande bäck som rinner ner för berget bredvid boden. Hela fastigheten omfattas av strandskydd.
Läs mer»

Skärgårdsfastighet i Misterhult
I Misterhults skärgård ligger fastigheten Grönö 1:2. Skogsfastighetens areal uppgår till ca 27 ha. Fastigheten ligger i tre skiften. På fastigheten finns en äldre bostadsbyggnad med anor från 1700-talet med tillhörande gäststuga, jordkällare samt ekonomibyggnad. Ett av skiftena har strandlinje mot havet. Jakt & fiskerätt. God vilttillgång av
främst kronhjort, dovhjort, älg, vildsvin, rådjur och sjöfågel.
Läs mer»

Österhult 3, Alvesta 47 ha
Två skogsfastigheter om ca 47 ha i ett skifte belägen ca 25 km norr Alvesta. Skogsmark ca 39 ha med virkesförråd om ca 3 900 m3sk. Skog i huggningsklasserna S1/S2 om ca 1 300 m3sk. Gedigen mangårdsbyggnad samt ekonomibyggnader. Åker och betesmark ca 6,6 ha. Jakt och Fiskerätt. Fastigheterna kan förvärvas av juridisk person, t.ex. aktiebolag.
Läs mer »

Lantbruksfastighet med möjligheter.
Fjällets gård. Med strandnära läge vid Ösans strand 2 km nordöst om Trädgårdsstaden och med 6 km till Skövde centrum. Stort bostadshus i ett och halvt plan om två lägenheter. Ekonomibyggnader i bra skick, kanske en framtida möjlighet att inrymma hästar eller annan djurhållning. Bra kräftfiske. Objektet är reserverat.
Läs mer »